Home
Zalen
Lunch
High Tea & brunch
Diner & buffet
All In Arrangementen
Bruiloften
Feestavonden
Recepties & borrels
Zakelijk
Contact
Foto's
Route
Pubquiz
 

 

 

Buffetten & diners

 

Buffetten verzorgen we in alle soorten en prijsklassen. Eén ding is echter altijd hetzelfde: onze kwaliteit! Op deze pagina geven wij u een indruk van de buffetten en diners die wij aanbieden. Mocht u niet vinden wat u wenst, neem dan even contact met ons op we maken dan een voorstel op maat voor u.

 


 

Keuzebuffet

 

De naam zegt het al. U heeft zelf de keuze uit verschillende gerechten en onderdelen om uw eigen buffet samen te stellen. Het keuzebuffet is uit te breiden met een dessertbuffet.

 

Klikt u hier voor ons keuzebuffet. 

 


 

3 gangen buffet

 

Een buffet bestaande uit 3 gangen. Wij serveren een soep als voorgerecht, een koud en warm hoofdgerechtenbuffet en een dessertbuffet. Hierbij kunt u kiezen tussen twee varianten; Klassiek en Italiaans.

 

Klikt u hier voor ons 3 gangen buffet.

 

 


 

Proeverijen

 

Wilt u uw gasten verwennen met een heerlijke maaltijd? Denkt u dan eens aan een hapjes buffet. Een proeverij van diverse kleine hapjes koud en warm. Geen grote salades maar kleine tongstrelende creaties en ruim voldoende als maaltijd. U kunt kiezen uit de volgende proeverijen: Italiaans, Hollands of Werelds.

 

De proeverijen zijn uit te breiden met een dessert. Per proeverij doen wij een leuke suggestie. Uiteraard kunt u de proeverij ook met een ander dessert combineren, indien u dit wenst.

 

Klikt u hier voor onze proeverijen.

 


 

Grand buffetten


Laat u meeslepen in de culinaire fantasie van onze chefkok, en geniet met uw gasten van een fantastische avond. Deze buffetten bestaan allemaal uit een uitgebreid voorgerechten buffet, een hoofdgerechten buffet, een grand dessertbuffet en zijn uit te breiden met extra tussen gerechten.

 

Klikt u hier voor onze Grand buffetten. 

 


 

Desserts

 

Zoals u bij verschillende buffetten kunt lezen, zijn deze uit te breiden met een dessertbuffet. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.

 

Klikt u hier voor onze dessertbuffetten.

 


 

Diners

 

Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven zitten tijdens het eten? Dan serveren wij graag het menu voor u uit!

 

Klikt u hier voor de diner mogelijkheden. (3 gangen)

 

Klikt u hier voor de diner mogelijkheden. (5 en 6 gangen)

 

Deze diners serveren wij voor gezelschappen vanaf 40 personen. Heeft u een kleiner gezelschap, maar wilt u uw gasten wel een diner aanbieden? Dat is mogelijk. Dan serveren wij Keuzemenu Flora, uit Roos eten & drinken. Klik hier voor meer informatie over het keuzemenu.

 


 

Walking diners

 

 

Een andere leuke manier van dineren. Niet aan gedekte tafels maar staand aan mooi afgerokte statafels. De kleine gerechten worden op bordjes geserveerd. In een geheel ongedwongen sfeer dineert u staand en bent u in de gelegenheid om meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel diner. Dit is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten.

 

Klikt u hier voor onze walking diners. 

 


 

ROOS
Valentijnsdiner 14 februari

Verras jouw Valentijn en

Lees meer...
PARTY & EVENT
Bier & Blues Festival Boskoop - 19 maart 2016

Op zaterdag 19 maart 2016 v

Lees meer...
PARTY & EVENT
70s 80s 90s Disco Fever

 

<

Lees meer...
ROOS
Pubquiz 2016

Lees meer...
PARTY & EVENT
Wij zijn aan het verbouwen!

Cubaans thema maakt plaats voor i

Lees meer...
Flora party & event
Parklaan 4
2771 GB Boskoop
Tel: 0172-766047
party@floraboskoop.nl
Ontwerp en bouw door Interforce