Home
Zalen
Ontbijt & lunch
High Tea & brunch
Diner & buffet
Bruiloften
Feestavonden
Recepties & borrels
Zakelijk
Contact
Foto's
Route
Pasen 2015
 

 

 

 

Flora's got Talent - Koninginnedag

 

(bij slecht weer wordt er uitgeweken naar binnen)

 

Met een optreden van clown Jaapie en DJ Mels!e na afloop van Flora's got Talent!

 


 

 


 

Tijdens Koninginnedag dient het Flora podium niet alleen voor de veelkleurige en veelzijdige muzikale bands die Boskoop rijk is. Het is ook het spetterende decor voor de playbackers, zangers en entertainers van Boskoop en omstreken voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Kun jij zingen, playbacken of entertainen, alleen of in een groep, schrijf je dan snel in! Ben jij een ster die entertainment met een grote E schrijft? De jury beoordeeld jouw unieke talent. Er wordt uiteraard gestreden om de eeuwige roem! Voor de solisten is er een Nintendo DS te winnen en voor de groepen 4 kaartjes voor de Efteling.


Aarzel niet! Laat 30 april om 14.00 uur jouw muzikale talent zien op het Flora podium in Boskoop!

 

 

Inschrijving


Inschrijven voor Flora’s got Talent kan tot zaterdag 30 april 2012 (12.00 uur) via info@floraboskoop.nl. (op zaterdag 30 april TELEFONISCH; 0172-766048 / 06-24695940. Vermeld de naam van de act en het aantal kinderen, het nummer met artiest, email adres en telefoonnummer.

 

Iedereen is welkom om de talenten van Boskoop aan te moedigen in deze heftige strijd. Toegang en inschrijving is gratis! Presentatie is in handen van Magic Mike!

 

Regels


1. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen deelnemen aan Flora’s got Talent.
2. Iedere deelnemer mag maar met 1 act meedoen.
3. Een act mag maximaal 5 minuten duren.
4. Aan Flora’s got Talent kunnen maximaal 14 acts deelnemen. Bij teveel aanmeldingen geldt de regel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Dit geldt voor de verschillende categorieën. In elke categorie is in principe plaats voor acts. Lege plaatsen in een categorie zullen opgevuld worden, met acts die net buiten de boot vielen in de andere categorie.
5. Deelnemers dienen 30 april om 13.30 uur aanwezig te zijn voor de instructie. Er wordt verwacht dat je op tijd aanwezig bent. Als je zonder geldige reden niet op tijd aanwezig bent, kun je uitgesloten worden van deelname aan Flora’s got Talent.
6. Op de dag zelf wordt niets meer aan het draaiboek veranderd.
7. Bij deelname aan Flora’s got Talent ga je akkoord met de plaatsing van beeld- en geluidsmateriaal van je act op internet en in andere media uitingen.
8. Muziek moet door de deelnemer zelf worden verzorgt en moet voor 30 april 12.00uur ingeleverd worden bij het Floragebouw aan de Parklaan 4 te Boskoop. De muziek moet voorzien zijn van de naam van de deelnemer en de titel van het lied.
9. De jury is onafhankelijk en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

 

 

ROOS
Bierproeverij

Donderdag 2 april 2015 in Roos eten &

Lees meer...
ROOS
Pasen 2015 - 5 & 6 april

 

Lees meer...
BOSKOOP
Benefietconcert Stichting ParkinsonFonds

Zaterdag 11 april in Flora Boskoop.

Lees meer...
PARTY & EVENT
The Kik

Vrijdag 24 april in Flora Boskoop

Lees meer...
ROOS
Alphense Restaurantweek

20 maart t/m 29 maart 2015

Lees meer...
ROOS
Paasbrunch - VOL

 

Lees meer...
Flora party & event
Parklaan 4
2771 GB Boskoop
Tel: 0172-766047
party@floraboskoop.nl
Ontwerp en bouw door Interforce