Over Roos eten & drinken

Sfeervol genieten

Roos eten & drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, maar ook voor een high tea, high wine, high beer, lunch of diner. In ons sfeervol ingerichte Grand Café en op ons terras met uitzicht over het Rosarium heten wij u van harte welkom en laten wij u en uw gasten genieten van onze keuken en gastvrijheid. Roos eten & drinken is gesitueerd in het stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand Flora aan de Parklaan in Boskoop (Gemeente Alphen aan den Rijn).

Voor reserveringen belt u met 0172-766048 of reserveer online.

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
Maandag gesloten

_MG_5279
Roos Vriendendeals

Voor de vrienden van Roos bieden wij leuke en steeds wisselende vriendendeals. de vriendendeals worden bekend gemaakt in onze nieuwsbrief, op onze Facebook-pagina en op deze website.

Lopende vriendendeal(s)

Wij bieden de hele maand jullie een mooie Vriendendeal.. De hele maand bestel je op dinsdag, woensdag en donderdag een 3 gangen weekmenu voor € 22,50 (i.p.v. € 27,50) OF ontvang je € 5,00 korting op een 3 gangen diner van de menukaart.

 Ben je nog geen vriend van Roos? Vraag dan onze Vriendenpas aan. Dat kan bij ons in het Grand Café. Meer informatie over de Vriendenpas leest u hier.
AH Restaurantactie

Wij doen mee aan de AH Restaurantactie. Wanneer u gebruik maakt van deze actie, kunt u genieten van onderstaand 3 gangen keuzemenu.

RUNDERCARPACCIO
SALADE ROOS
TOMATEN-VENKEL BOUILLON V
KOUDE PASTASALADE

SATÉ VAN DE KIP
GEBAKKEN DIKBIL BIEFSTUK
TWEE GEBAKKEN SLIPTONGEN
STRUDEL V

FLOWERPOT
KOPJE KOFFIE / THEE MET SWEET ROOS

Prijs 29,75 p.p.

Voor de uitgebreide omschrijving van de gerechten, verwijzen wij u naar onze pagina met de gehele menukaart.


Wat valt er te beleven in Flora Boskoop?

 

In het gebouw bevinden zich het Grand Café Roos eten & drinken, Flora party & event, Flora Theater en Merkur Casino.

Mogelijkheden om iedere activiteit te laten slagen!