Over Roos eten & drinken

Sfeervol genieten

Roos eten & drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, maar ook voor een high tea, high wine, high beer, lunch of diner. In ons sfeervol ingerichte Grand Café en op ons terras met uitzicht over het Rosarium heten wij u van harte welkom en laten wij u en uw gasten genieten van onze keuken en gastvrijheid. Roos eten & drinken is gesitueerd in het stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand Flora aan de Parklaan in Boskoop (Gemeente Alphen aan den Rijn).

Voor reserveringen belt u met 0172-766048 of reserveer online.

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
Maandag gesloten

_MG_5279
Roos Vriendendeals

Voor de vrienden van Roos bieden wij leuke en steeds wisselende vriendendeals. de vriendendeals worden bekend gemaakt in onze nieuwsbrief, op onze Facebook-pagina en op deze website.

Lopende vriendendeal(s)

Als afsluiting van een barbecue krijg je van ons een heerlijke Dame Roos, vanille-ijs met warme chocoladesaus.

 Ben je nog geen vriend van Roos? Vraag dan onze Vriendenpas aan. Dat kan bij ons in het Grand Café. Meer informatie over de Vriendenpas leest u hier.
AH Restaurantactie

Wij doen mee aan de AH Restaurantactie. Wanneer u gebruik maakt van deze actie, kunt u genieten van onderstaand 3 gangen keuzemenu.

Rundercarpaccio 10,50
Salade Roos 9,25
Tomaten-venkelbouillon 5,50
Koude pastasalade 10,50
Saté van de kip 15,50
Gebakken dikbil biefstuk 18,50
Twee gebakken sliptongen 19,50
Strudel V 14,50
Flowerpot 6,50
Kopje koffie/thee met Sweet Roos 3,90
Er is geen vaste menuprijs, het wordt per gerecht berekend. Voor de uitgebreide omschrijving van de gerechten verwijzen wij u naar onze pagina met de gehele menukaart.
**nieuw**  Barbecueën bij Roos eten & drinken  **nieuw**

Augustus wordt de BBQ maand bij Roos eten & drinken! Vanaf 4 personen kunt u om 18.00 uur genieten van onze heerlijke barbecues op de loungebanken van het terras.

 U heeft de keuze uit 2 soorten barbecues.

BBQ Meat: gemarineerde kipfilet, kipsaté, Argentijns biefstukje, kalfsburgertje en varkenshaassaté Prijs € 25,75 per persoon                                          

 BBQ Mix: gemarineerde kipfilet, kipsaté, Argentijns biefstukje, scampi’s en zalmfilet in dille en citroen gemarineerd  Prijs € 27,75 per persoon

Bij beide barbecues serveren wij: gepofte aardappel, verse cajun friet, rauwkostsalade, aioli, kruidenmayonaise, mosterdmayonaise, satésaus en breekbrood.
 

U geniet met het gehele gezelschap van dezelfde barbecue. Combineren is niet mogelijk.

 

Reserveren is noodzakelijk en dient u minimaal 24 uur voor aanvang te doen. Bij twijfelachtig of slecht weer nemen wij contact met u op. We bespreken dan of u toch wenst te barbecueën of dat u er voor kiest om binnen te dineren van de kaart.

 

Let op! Het aantal barbecues is beperkt beschikbaar, dus reserveer op tijd! Reserveren kan online of telefonisch, T. 0172-766048. Vergeet niet te vermelden dat u wenst te barbecueën en welke barbecue u wenst.


Reserveren bij Roos eten & drinken?

 

Reserveren kan telefonisch, 0172-766048, maar ook online.

Direct reserveren? Klik dan hier.