Over Roos eten & drinken

Sfeervol genieten

Roos eten & drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, maar ook voor een high tea, high wine, high beer, lunch of diner. In ons sfeervol ingerichte Grand Café en op ons terras met uitzicht over het Rosarium heten wij u van harte welkom en laten wij u en uw gasten genieten van onze keuken en gastvrijheid. Roos eten & drinken is gesitueerd in het stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand Flora aan de Parklaan in Boskoop (Gemeente Alphen aan den Rijn).

Voor reserveringen belt u met 0172-766048 of reserveer online.

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur
Maandag gesloten

_MG_5279
Banner Kerst
Roos Vriendendeals

Voor de vrienden van Roos bieden wij leuke en steeds wisselende vriendendeals. de vriendendeals worden bekend gemaakt in onze nieuwsbrief, op onze Facebook-pagina en op deze website.

Lopende vriendendeal(s)

Ter ere van de eerste editie van Clup25Up biedt Roos eten & drinken de volgende Vriendendeal:

ClupUp Burger, Dame Roos, Kaartje voor Clup25Up en 2 consumptiemunten
€ 22,50 per persoon.

Kom dus voorafgaand aan Clup25Up gezellig een hapje eten in Roos eten & drinken en maak op vertoon van je Roos Vriendenpas gebruik van bovenstaande deal (alleen geldig op 22 oktober ’16). Vermeld bij je reservering dat je van deze deal gebruikmaakt.

 Ben je nog geen vriend van Roos? Vraag dan onze Vriendenpas aan. Dat kan bij ons in het Grand Café. Meer informatie over de Vriendenpas leest u hier.
AH Restaurantactie

Wij doen mee aan de AH Restaurantactie. Wanneer u gebruik maakt van deze actie, kunt u genieten van onderstaand 3 gangen keuzemenu.

Rundercarpaccio 10,50
Salade Roos 9,25
Tomaten-venkelbouillon 5,50
Koude pastasalade 10,50
Saté van de kip 15,50
Gebakken dikbil biefstuk 18,50
Twee gebakken sliptongen 19,50
Strudel V 14,50
Flowerpot 6,50
Kopje koffie/thee met Sweet Roos 3,90
Er is geen vaste menuprijs, het wordt per gerecht berekend. Voor de uitgebreide omschrijving van de gerechten verwijzen wij u naar onze pagina met de gehele menukaart.

Reserveren bij Roos eten & drinken?

 

Reserveren kan telefonisch, 0172-766048, maar ook online.

Direct reserveren? Klik dan hier.