Bier Wijn &

Food Festijn

Zaterdag 30 juni 2018

Bier Wijn & Food Festijn, de naam zegt het al. Geniet deze middag van lekkere wijnen, biertjes en diverse gerechten geserveerd en verzorgd door diverse Foodtrucks en Foodstations. Bij een festijn mag muziek niet ontbreken. De sfeer wordt compleet gemaakt met muziek van Tess et les Moutons en Pip Alblas.

Gezellig borrelen met vrienden en bekenden op het buitenterrein van Flora. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken bij de springkussens en het kinderentertainment.

Voor het Bier Wijn & Food Festijn hoef je geen kaartje te kopen, gratis entree!

Bier Wijn & Food Festijn

Bier Wijn & Food

Zoals de naam al zegt kan er genoten worden van bier, wijn en food. Een intiem food festijn waar je kunt genieten van de gerechten en dranken van Wijn bij Robijn, Perron3, Dufais catering & events, Pippin Foods, Leo’s Drankenhuis  en MEAT&GREET.  Het proeven van bijzondere wijnen, speciale biertjes en verschillende lekkere gerechtjes staan centraal. De gerechtjes die onder andere geproefd kunnen worden zijn gamba’s met chilimayonaise, diverse burgertjes, pizzapuntjes met carpaccio, verse frieten, pasta’s en stoofpotjes.

Muziek 

Een festijn is pas compleet met live muziek. De muziek maakt de gezellige en ongedwongen sfeer van het Bier Wijn & Food Festijn compleet.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Tess et les Moutons en Pip Alblas, beiden artiesten uit de regio; Hazerswoude en Gouda. Tess en haar Moutons halen, beïnvloed door de grote chansonartiesten van de afgelopen acht decennia, op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland. Pip Alblas is een singer songwriter die haar inspiratie haalt van artiesten als Ilse de Lange, Jason Mraz en Ed Sheeran. Jullie zouden haar kunnen herkennen van haar deelname aan The Voice of Holland in 2014.

Tijden

16.00 – 23.00 uur

Locatie

Het Bier Wijn & Food Festijn vindt plaats op het buitenterrein van Flora Boskoop (Parklaan 4 te Boskoop).

Kids

Ook aan de kinderen wordt gedacht! Er staan springkussens en zij kunnen zich bij het kinderentertainment vermaken.

Entree

Gratis entree

Vervoer

Het Bier Wijn & Food Festijn is met de auto (gratis parkeren), het openbaar vervoer (schuin tegenover NS Station) en de fiets goed bereikbaar.

Munten

De dranken en het eten kunnen gekocht worden met munten. Deze kunnen gekocht worden bij de muntenkassa’s.

Er kan contant en per PIN betaald worden.

Met je Foodtruck / Foodstation deelnemen?!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan het Bier Wijn & Food Festijn? Mail dan naar info@floraboskoop.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.