Buffet

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Uiteraard zijn hier diverse mogelijkheden in. Deze worden onderstaand kort toegelicht.
⇒ Keuzebuffet; dit buffet kan zelf samengesteld worden. Het keuzebuffet bestaat uit één gang, maar is uiteraard uit te breiden met een heerlijk dessert buffet.
⇒ 3 gangen buffet; er wordt gestart met een heerlijk soepje, waarna het buffet met verschillende koude en warme gerechten wordt geopend. Er wordt afgesloten met een ijsbuffet.
⇒ Grand Buffet; als u uitgebreid wilt tafelen, dan is het grand buffet de juiste keuze. Er wordt als eerste gang een prachtig koud buffet geopend, waarna er een warm buffet en grand dessert wordt gepresenteerd.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Buffet_Flora Boskoop

Gehakte biefstukje met kwarteleitje

Proeverij

De mooiste kleine gerechtjes worden op het buffet gepresenteerd, de koude en warme gerechten tegelijk.
Mochten jullie langer willen tafelen, dan worden de koude gerechten op etagères op tafel geserveerd, waarna wij het buffet met de warme gerechten openen.
De proeverijen kunnen uitgebreid worden met een bijpassend dessert of ander dessert naar keuze.
⇒ Hollandse & Italiaanse proeverij; culinair van eigen bodem en Buon appetito!
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

Dessert

Een dessert maakt een buffet helemaal af. Diverse soorten ijs, tiramisu of een chocolade mousse. Dit is een kleine greep uit de desserts die wij kunnen verzorgen.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Tiramisu_Flora Boskoop

Compleet 
Bij de buffetten en proeverijen zijn tijdsindicaties gegeven. Dit betekent uiteraard niet dat uw feest niet langer mag duren! Zo kunnen wij een ontvangst verzorgen met koffie/thee met gebak of een glaasje Prosecco. Ditzelfde geldt voor de afsluiting. Wij denken graag met u mee om een programma samen te stellen, welke geheel bij u en uw wensen past.
In de informatie-sheet ‘koffie & borreltijd’ staan de mogelijkheden voor u op een rijtje.
    Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Bij de buffetten en proeverijen zijn de consumpties niet inbegrepen. Deze worden apart berekend.
In bovengenoemde informatie-sheet staan ook de consumptieprijzen benoemd.
Zalen
In Flora Boskoop hebben wij verschillende zalen, elk met hun eigen uitstraling en sfeer. Onderstaand geven wij u een indicatie voor hoeveel gasten de zalen ruimte bieden.
Zaal Opp. Capaciteit
Rosariumzaal 100 m² 60
Mulder Foyer 80 m² 32
Theaterzaal 320 m² Op aanvraag
Parq Lounge 120 m² 80
De genoemde cateringprijzen zijn exclusief zaalhuur.