Diner, buffet en proeverij
Het moment om samen met jullie daggasten te genieten. Dit kan met een uitgeserveerd diner, een heerlijk gevarieerd buffet of een proeverij. Een proeverij bestaat uit allemaal kleine gerechtjes en is een leuke variant op een buffet.
Vergeet ook niet te kijken naar de andere trouwpagina’s waarop wij toelichten wat de mogelijkheden zijn voor de huwelijksceremonie, de receptie en de feestavond.
Voor vragen of het maken van een vrijblijvend gesprek, kunnen jullie contact met ons opnemen. Wij leiden jullie graag rond door onze locatie en bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand hiervan kunnen jullie en vrijblijvende offerte ontvangen.
9.
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap
Diner Trouwen Flora
Diner Trouwen Flora
Diner II

 Consumpties

Tijdens het eten mogen de drankjes ook niet ontbreken. Deze kunnen berekend worden op basis van nacalculatie of er kan gekozen worden voor een drankenarrangement.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

 Diner

Een rustmoment tijdens jullie huwelijksdag waarbij jullie als bruidspaar en daggasten kunnen blijven zitten en kunnen genieten van een uitgeserveerd diner. Deze bieden wij in verschillende varianten, namelijk:
♥   3 gangen diner; voor het gehele gezelschap wordt hetzelfde diner geserveerd.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
♥  Shared dining; gezellig tafelen en genieten. Een tafel vol heerlijke gerechten, die door de gasten ‘gedeeld’ kunnen worden.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
♥   Keuzemenu Flora vanuit Roos eten & drinken; de naam zegt het al, bij dit diner is er voor de gasten keuze in de gerechten bij het voor- en hoofdgerecht. Het keuzemenu wordt geserveerd vanuit Grand Café Roos eten & drinken en wisselt per seizoen.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

 Zalen

In Flora Boskoop hebben wij verschillende zalen, elk met hun eigen uitstraling en sfeer. Onderstaand lees je voor hoeveel gasten de zaal bij een diner geschikt is.
Zaal Opp. Diner
Rosariumzaal 100 m² 60
Mulder Foyer  80 m² 32
Theaterzaal  320 m² Op aanvraag
Parq Lounge 120 m² 80
De genoemde cateringprijzen zijn exclusief zaalhuur.

 Buffet

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Uiteraard zijn hier diverse mogelijkheden in. Deze worden onderstaand kort toegelicht.
♥   Keuzebuffet; dit buffet kan zelf samengesteld worden. Het keuzebuffet bestaat uit één gang, maar is uiteraard uit te breiden met een heerlijk dessert buffet.
♥   3 gangen buffet; er wordt gestart met een heerlijk soepje, waarna het buffet met verschillende koude en warme gerechten wordt geopend. Er wordt afgesloten met een ijsbuffet.
♥   Grand buffetten; als jullie uitgebreid willen tafelen, dan is het grand buffet de juiste keuze. Er wordt als eerste gang een prachtig koud buffet geopend, waarna er een warm buffet en grand dessert wordt gepresenteerd.
♥   Een dessert maakt een buffet helemaal af. Diverse soorten Italiaans ijs, cheesecake, tiramisu of een chocolade mousse. Dit is een kleine greep uit de desserts die wij kunnen verzorgen.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
 

 Terras

Vanuit de Rosariumzaal is uitloop naar het terras mogelijk. Op een zonnige voorjaarsdag of zwoele zomeravond verzorgen wij buiten enkele zitjes en statafels.

 Proeverij

Ook een proeverij biedt voor iedereen wat wils. De mooiste kleine gerechtjes worden op het buffet gepresenteerd, de koude en warme gerechten tegelijk.Mochten jullie langer willen tafelen, dan worden de koude gerechten op etagères op tafel geserveerd, waarna wij het buffet met de warme gerechten openen.De proeverijen kunnen uitgebreid worden met een dessert.
♥   Hollandse & Italiaanse proeverij; culinair van eigen bodem en Buon appetito!
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

Stap 1: check of jullie trouwdatum beschikbaar is.

Walking Diner

Een leuke en informele manier van dineren. De gerechtjes zijn geschikt om staand te eten, dus hoge en lage tafels worden gecombineerd.
Wij hebben twee varianten opgesteld, een uitgeserveerde proeverij en een traditioneel walking diner.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Dessert_Aardbeien