Feestavond

De afsluiting van jullie huwelijksdag. Gezellig naborrelen of juist een knalfeest met live muziek. Door de verschillende zalen kan er gekozen worden voor de sfeer, die bij jullie feestavond past. Jullie kunnen er voor kiezen om een feestarrangement af te sluiten of de consumpties en hapjes los te berekenen. Onderstaand wordt dit toegelicht.
Vergeet ook niet te kijken naar de andere trouwpagina’s waarop wij toelichten wat de mogelijkheden zijn voor de huwelijksceremonie, het diner en de receptie.
Voor vragen of het maken van een vrijblijvend gesprek, kunnen jullie contact met ons opnemen. Wij leiden jullie graag rond door onze locatie en bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand hiervan kunnen jullie en vrijblijvende offerte ontvangen.
Flora Trouwen Openingsdans
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap
Parq Lounge Flora Trouwen
Feestzaal in Alphen aan den Rijn

Stap 1: check of jullie trouwdatum beschikbaar is.

 Arrangement

Een vaste prijs per persoon en geen verrassingen achteraf. Dit is het geval bij een arrangement. Wij hebben voor jullie alvast drie leuke feestarrangementen samengesteld.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

 Zalen

In Flora Boskoop hebben wij verschillende zalen, elk met hun eigen uitstraling en sfeer. Onderstaand lees je voor hoeveel gasten de zaal bij een feestavond geschikt is.
Zaal Opp. Feestavond
Rosariumzaal 100 m² 80
Mulder Foyer  80 m² 70
Theaterzaal  320 m² 500
Parq Lounge 120 m² 120
De genoemde cateringprijzen zijn exclusief zaalhuur.

 Zelf samenstellen

Starten met koffie/thee met gebak of direct feestelijk openen met een glas Prosecco en hartige hapjes. Jullie kunnen de invulling van jullie feestavond geheel zelf samenstellen.
♥  Consumpties; er kan gekozen worden voor een vaste prijs per persoon of het berekenen van de drankjes op basis van nacalculatie.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
♥   Hapjes; wij bieden een ruim assortiment aan koude en warme hapjes. Vergeet ook de zoetigheden bij het ontvangst en de borrelgarnituur voor op tafel niet.
Koffie & Borreltijd
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Hapjes
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
 

 Entertainment

Het juiste entertainment maakt een feestavond compleet. Door de jaren hebben wij verschillende DJ’s en bands voorbij zien komen. Wij denken dan ook graag met jullie mee.
Ook bieden wij de mogelijkheid om een van onze huis DJ’s te boeken. Voor meer informatie hierover en bijbehorende prijzen, kun je contact met ons opnemen.