Flora Theater

Een theater in Boskoop, hoe uniek!

Het Flora theater heeft een theaterzaal met bijna 350 zitplaatsen. De zaal heeft een vlakke vloer toneel. Het theater concurreert niet met de grote theaters in de regio, het Flora theater is een uniek podium. Een podium dat plaats biedt aan professionele artiesten, lokale verenigingen en amateurgezelschappen.

Programma

Het theaterprogramma van het seizoen 2016-2017 is bekend. Wij hebben weer ons best gedaan om een afwisselend en aantrekkelijk programma samen te stellen.

Rowwen Hèze Zaterdag 8 oktober 2016
Rowwen Hèze Poptour
Donderdag 17 november 2016
Rayen Panday
Vrijdag 25 november 2016
The Adele Project
 Vuile Huichelaar Vrijdag 20 januari 2017
Vuile Huichelaar
 Het groot niet te vermijden Donderdag 2 februari 2017
Het groot niet te vermijden
  Zondag 5 maart 2017
Duo Wilde Orchidee 
 dIRE sTRATS Vrijdag 17 maart 2017
dIRE sTRATS 
  Zaterdag 8 april 2017
Savannah 
  Donderdag 11 mei 2017
Marc de Hond

Kaartverkoop

Omdat wij een minimale personele bezetting hebben is er voor gekozen om de verkoop van de kaarten voornamelijk via internet te laten verlopen. Indien u zelf niet over internet of internetbankieren beschikt hopen wij dat iemand u helpt bij het aanschaffen van kaarten voor één of meer van onze voorstellingen.

Kaarten zijn ook te koop bij Roos eten & drinken of aan de kassa van het theater.
U kunt hier alleen pinnen.

Online kaarten bestellen

Via deze website kunt u online uw kaarten bestellen. Klik op onderstaande link voor het complete programma:

Online kaarten bestellen

Wanneer u op de gewenste voorstelling klikt krijgt u meer informatie te zien en ook een online mogelijkheid tot het kopen van kaarten.

Problemen bij het bestellen van uw kaarten?

Neemt u dan contact op met onze ticketservice van Eventim. Zij zullen u helpen met het bestellen van de kaarten. Per email: klantenservice@eventim.nl (gratis) Vermeldt in de email uw telefoonnummer, u wordt dan teruggebeld. Per telefoon: 0900-1330 (45 ct. p/m)

Contact

Heeft u een vraag over het Flora Theater?
Stel uw vraag door een e-mail te sturen naar theater@floraboskoop.nl.

Theaterzaal huren voor een voorstelling? 

Heeft u er al eens aan gedacht om uw bijeenkomst of uitvoering in de Theaterzaal van Flora Boskoop te organiseren? Misschien denkt u dat dit vanwege de kosten niet haalbaar is voor uw vereniging of genootschap. Maar dat kan u mis hebben. Flora Boskoop biedt sinds kort de mogelijkheid aan verenigingen, kerkgenootschappen en groepen met een ideële doelstellingen om de theaterzaal voor een zeer gereduceerd tarief te huren.

Klik hier voor een Pdf-bestand met meer informatie.

Foto Roos eten & drinken
Foto Roos eten & drinken personeel

Maak uw avond uit compleet!

Dineren in Grand Café Roos eten & drinken

Roos eten & drinken is het sfeervol ingerichte Grand Café gelegen in hetzelfde gebouw als het Flora Theater. Voorafgaand aan de theatervoorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner. U kunt bestellen van onze uitgebreide menukaart.

Naast de menukaart bieden wij elke week een ander weekmenu. Dit weekmenu kost € 27,50 per persoon en bestaat uit 3 gangen met een keuze in het hoofdgerecht. Elke week wordt u op de website van Roos eten & drinken geïnformeerd over het menu van die week. De bediening informeert u hier uiteraard op de avond zelf ook graag over.

Aanvangstijden diner

Wanneer u zeker wilt zijn van een tafel, dan is het goed om tijdig te reserveren. Kiest u voor een 3-gangen diner, dan raden wij u aan om voor 17.45 uur te reserveren. Indien u minder gangen wenst, dan ontvangen wij u graag rond 18.30 uur. Ook is het goed om bij uw reservering te vermelden, dat u na het diner naar de theatervoorstelling zal gaan. Na afloop van de theatervoorstellingen is onze gezellige bar open voor een hapje en een drankje.

Gaag tot ziens in Grand Café Roos eten & drinken!

Om te reserveren kunt u bellen met Grand Café Roos eten & drinken

The Doors Alive

Woensdag 18 mei in uw Flora Theater!