Flora Theater

Een theater in Boskoop, hoe uniek!

Het Flora theater heeft een theaterzaal met bijna 350 zitplaatsen. De zaal heeft een vlakke vloer toneel. Het theater concurreert niet met de grote theaters in de regio, het Flora theater is een uniek podium. Een podium dat plaats biedt aan professionele artiesten, lokale verenigingen en amateurgezelschappen.

Theaterzaal huren voor een voorstelling? 

Heeft u er al eens aan gedacht om uw bijeenkomst of uitvoering in de Theaterzaal van Flora Boskoop te organiseren? Misschien denkt u dat dit vanwege de kosten niet haalbaar is voor uw vereniging of genootschap. Maar dat kan u mis hebben. Flora Boskoop biedt sinds kort de mogelijkheid aan verenigingen, kerkgenootschappen en groepen met een ideële doelstellingen om de theaterzaal voor een zeer gereduceerd tarief te huren.

Klik hier voor een Pdf-bestand met meer informatie.

Kaartverkoop

Omdat wij een minimale personele bezetting hebben is er voor gekozen om de verkoop van de kaarten enkel online te laten verlopen. Op onze pagina agenda kunt u de voorstelling waar u kaarten voor wilt kopen opzoeken en direct online uw kaarten aanschaffen.

Online kaarten bestellen

Via onze website kunt u online uw kaarten bestellen. Klik op onderstaande link voor het complete programma:

Online kaarten bestellen

Wanneer u op de gewenste voorstelling klikt krijgt u meer informatie te zien en ook een online mogelijkheid tot het kopen van kaarten.

Problemen bij het bestellen van uw kaarten?

Neemt u dan contact op met onze ticketservice van YourTicketProvider. Zij zullen u helpen met het bestellen van de kaarten. Dit kan via de chat op hun website https://www.yourticketprovider.nl/support , een terugbelverzoek in te dienen op hun website of te bellen met telefoonnummer 030-2040258.

Contact

Heeft u een vraag over het Flora Theater?
Stel uw vraag door een e-mail te sturen naar theater@floraboskoop.nl.

Maak uw avond uit compleet!

Dineren in Grand Café Roos eten & drinken

Roos eten & drinken is het sfeervol ingerichte Grand Café gelegen in hetzelfde gebouw als het Flora Theater. Voorafgaand aan de theatervoorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner. U kunt bestellen van onze uitgebreide menukaart.

Aanvangstijden diner

Wanneer u zeker wilt zijn van een tafel, dan is het goed om tijdig te reserveren. Kiest u voor een 3-gangen diner, dan raden wij u aan om voor 17.45 uur te reserveren. Indien u minder gangen wenst, dan ontvangen wij u graag rond 18.30 uur. Ook is het goed om bij uw reservering te vermelden, dat u na het diner naar de theatervoorstelling zal gaan. Na afloop van de theatervoorstellingen is onze gezellige bar open voor een hapje en een drankje.

Gaag tot ziens in Grand Café Roos eten & drinken!

Om te reserveren kunt u bellen met Grand Café Roos eten & drinken of online reserveren (ovv theaterbezoek).

Super ABBA 

Binnenkort in uw Flora Theater!