Haaspop 2020

Vrijdag 10 & zaterdag 11 juli 2020

Twee dagen los op Haaspop! Elke avond is anders, dus probeer niet te kiezen en kom gezellig naar allebei.

Vrijdag 10 juli – 100% Wild
Zaterdag 11 juli – 100% Fout

Let op! Informatie omtrent verzetten Haaspop

Wegens de omstandigheden omtrent het Coronavirus is Haaspop verzet, namelijk van 10, 11 en 12 april naar vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2020. De kaartverkoop voor 10 & 11 juli staat online.

We gaan dus van drie avonden naar twee avonden. Dat brengt onderstaande aanpassingen met zich mee:

Vrijdag 10 april, 100% Wild Vrijdag 10 juli 2020
Zaterdag 11 april, 100% Hollands Geannuleerd
Zondag 12 april, 100% Fout Zaterdag 11 juli 2020

Had je al een kaart / kaarten gekocht voor april? De koper heeft hier een e-mail over ontvangen. Heb je de e-mail niet ontvangen of heb je vragen? Mail dan naar info@floraboskoop.nl of wij zijn bereikbaar via 0172-766047.

Vrijdag 10 juli – 100% Wild

Haal je luchtgitaar maar uit de kast. The Dirty Daddies zullen er op vrijdag avond een 100% wild feest van maken!

Tent open: 20.00 uur

Dirty Daddies
Nu meerdere malen in Flora te hebben gestaan, staan ze in april op het podium van Haaspop! Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special-effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

thedirtydaddies2019

DJ Jor-D
DJ Jor-D is de perfecte DJ om het podium warm te maken, en te houden, voor The Dirty Daddies. Veel discotheken, feestcafés, clubs en festivals door heel Nederland en feestvierend buitenland zijn namelijk al door hem op hun kop gezet. Zijn vlotte draaistijl, manier van entertainen en interactie met het publiek zorgen ervoor dat hij van elke gelegenheid één groot feest kan maken. Kortom, de feesttent gaat op zijn kop.

DJ Jor-D

Zaterdag 11 juli – 100% Fout

Een avond die volledig in het teken staat van allerlei heerlijke meezing hitjes! Alle quilty pleasures zullen aan bod komen. Jij zal zeker niet stil staan op de dansvloer! De foute avond houdt in dat gedurende de hele avond muziek wordt gedraaid dat voor iedereen herkenbaar is. Van Luv tot Abba en van Hazes tot Snollebollekes. De avond wordt compleet met optredens van de Gebroeders Ko en Barry Badpak.

Tent open: 20.00 uur

QMusic – 4 uur fout
Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… En dat 4 uur lang, wat wil je nog meer?!

Qmusic_4UF_BL_RGB

Gebroeders Ko
De Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen. Met feesthits als ‘Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje Mag Ik Je Foto’, ‘De Blauwe Stier’ en ‘Helikopter’ kun je ze wel de meest succesvolle feest act van Nederland noemen.

Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit, dus ook op Haaspop mogen ze zeker niet ontbreken.

Gebroeders Ko

Barry Badpak
In 2011 braken ze door met onze hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft.

Barry Badpak

Locatie

Feesttent op het terrein van de oude veiling, te Boskoop.

Entree aan de kant van de Wijkdijk.

plattegrond

Kaarten

Alle kaarten zijn staanplaatsen.

De kaartverkoop voor 10 & 11 juli is geopend.

Entree

Entree: 18+
Legitimatie is verplicht

Vervoer

Het festivalterrein is met de auto (gratis parkeren) en de fiets goed bereikbaar.

Kom zo veel mogelijk met de fiets.

Munten

De dranken en het eten kunnen gekocht worden met munten. De munten kunnen gekocht worden bij de muntenkassa’s.

Er kan contant en per PIN betaald worden.

Garderobe

Er is betaalde garderobe aanwezig.

Kaartverkoop