Bent u op zoek naar een locatie waar u in een inspirerende omgeving uw zakelijke evenement kunt organiseren? Centraal gelegen in Nederland? In het Groene Hart? Openbaar vervoer op loopafstand en gratis parkeerruimte? U hoeft niet verder te zoeken!

Flora party & event verzorgt graag uw seminar, congres, vergadering, productpresentatie, bedrijfsfeest, beurs of ander evenement. Op deze website vindt u enkele van onze mogelijkheden. Wilt u een evenement op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze zalen beschikken in totaal over een capaciteit tot 800 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling(en).

Wilt u langs komen om onze locatie te bekijken? Wij plannen graag een afspraak met u in.

Waarom uw zakelijke bijeenkomst in Flora Boskoop?

⇒ Ruime gratis parkeergelegenheid naast het gebouw

⇒ Centraal gelegen in het Groene Hart, dichtbij uitvalswegen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag

⇒ Direct tegenover het NS Station Boskoop (verbindingen naar o.a. Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden)

⇒ Rustig gelegen, met op loopafstand het prachtige Rosarium (rozentuin)

⇒ Flexibel in te richten zalen

⇒ Diverse mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen

⇒ Totaalcapaciteit tot 800 personen

⇒ WIFI in alle zalen

Capaciteit zalen

Onze locatie beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor uw zakelijke bijeenkomsten. De Rosariumzaal, de Parq Lounge (1e verdieping), de Foyer en de Theaterzaal. De Theaterzaal is indien gewenst te combineren met de Foyer. Wij overleggen graag uw wensen.

 
Zaal
   Theater U-vorm Cabaret Blok
Rosariumzaal 70 30 36 40
Parq Lounge 90 30 36 40
Theaterzaal    100  
Tribune 330
Losse stoelen 150
Foyer   12  12 16
  Rosariumzaal

De Rosariumzaal biedt uitzicht op de prachtige rozentuin, het Rosarium en is herkenbaar aan zijn ronding welke uitloopt op het terras. Een lichte zaal met mooie, imposante kroonluchters in het plafond.

  Parq Lounge

Trendy, strak maar zeker niet minder sfeervol. Dat is de Parq Lounge. Een prachtige, lichte zaal welke door het diverse meubilair voor elke gelegenheid in te richten is. De Parq Lounge is gelegen op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig.

  Theaterzaal

De Theaterzaal is met zijn 320m² de grootste zaal in Flora Boskoop. Met zijn hoge plafonds, grote lampen welke ware eye-catchers zijn, zijn imposante theatergordijn en mooie uitlichting is het een zeer indrukwekkende en sfeervolle zaal. Het is een veelzijdige zaal die ingezet kan worden als plenaire zaal (met of zonder tribune), voor een receptie of feestavond of voor een voorstelling/optreden. Kortom, een zaal met heel veel mogelijkheden!

  Mulder Foyer

De Mulder Foyer is centraal gelegen in het pand. De zaal is hierdoor los, maar ook in combinatie met de Theaterzaal en/of de Rosariumzaal te gebruiken. Een sfeervolle zaal met een grote bar over bijna de gehele breedte van de ruimte. De Mulder Foyer is perfect voor een borrel of feestavond, het ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst of een kleine vergadering.

  Het Rosarium

Flora Boskoop is gelegen aan het Rosarium. Het Rosarium zorgt voor een prachtig uitzicht en biedt de mogelijkheid voor een korte wandeling tijdens uw meeting of evenement.

    Ruime parkeergelegenheid, eigen terrein
    Centraal gelegen in het Groene Hart
    Vrij Wi-Fi netwerk