De fantastische ambiance in het stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand Flora gelegen aan de Parklaan in Boskoop zal u versteld doen staan. De mogelijkheden zijn legio en wij verwelkomen u en uw gasten graag voor uw feest of evenement! Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om één van onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest of zakelijke evenement.

  Rosariumzaal

De Rosariumzaal biedt uitzicht op de prachtige rozentuin, het Rosarium en is herkenbaar aan zijn ronding welke uitloopt op het terras. Een lichte zaal met mooie, imposante kroonluchters in het plafond. De Rosariumzaal wordt veelal gebruikt voor feesten met diner / buffet, recepties, maar is ook een prachtige setting voor een huwelijksceremonie.

  Parq Lounge

Trendy, strak maar zeker niet minder sfeervol. Dat is de Parq Lounge. Een prachtige, lichte zaal welke door het diverse meubilair voor elke gelegenheid in te richten is. Een leuk extraatje zijn de drie televisieschermen in de wand, waarop een persoonlijke boodschap, foto of uw bedrijfslogo te zien kan zijn. De Parq Lounge is gelegen op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig.

  Theaterzaal

De Theaterzaal is met zijn 320m² de grootste zaal in Flora Boskoop. Met zijn hoge plafonds, grote lampen welke ware eye-catchers zijn, zijn imposante theatergordijn en mooie uitlichting is het zeer indrukwekkende en sfeervolle zaal. Het is een veelzijdige zaal welke geschikt is als plenaire zaal tijdens uw congres, receptie zaal tijdens uw huwelijksdag, zaal voor uw voorstelling/optreden of, voor een personeelsfeest met diner en/of feestavond. Kortom; een zaal met vele functies en verschillende gezichten.

  Mulder Foyer

De Mulder Foyer is centraal gelegen in het pand. De zaal is hierdoor los, maar ook in combinatie met de Theaterzaal en/of de Rosariumzaal te gebruiken. Een sfeervolle zaal met een grote bar over bijna de gehele breedte van de ruimte. De Mulder Foyer is perfect voor een borrel of feestavond, het ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst of een kleine vergadering.

  Het Rosarium

Flora Boskoop is gelegen aan het Rosarium. het Rosarium zorgt voor een prachtig uitzicht. Ook is het mogelijk om in het Rosarium te trouwen en trouwfoto’s te maken.

    Ruime parkeergelegenheid, eigen terrein
    Centraal gelegen in het Groene Hart
    Vrij Wi-Fi netwerk