De imposante toren van Flora zie je van ver. Flora is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30, gelegen aan een prachtige rozentuin. In Flora zijn vier sfeervol ingerichte zalen te vinden, welke een romantisch decor vormen voor jullie mooiste dag. De verschillende zalen zijn los en gecombineerd te gebruiken. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Onderstaand geven we jullie een impressie van Flora, maar uiteraard is niets beter dan een locatie echt te bezoeken en de sfeer te proeven en voelen. Wij ontvangen jullie graag!

  Het Rosarium

Flora is gelegen aan een rozentuin, het Rosarium. Het Rosarium is een prachtig decor voor jullie huwelijksceremonie. Het Rosarium biedt een prachtig uitzicht vanuit de Rosariumzaal. Vergeet er ook niet wat mooie trouwfoto’s te maken.

  Rosariumzaal

De Rosariumzaal biedt uitzicht op de prachtige rozentuin, het Rosarium, en is herkenbaar aan zijn ronding welke uitloopt op het terras. Een lichte zaal met mooie, imposante kroonluchters in het plafond. De Rosariumzaal wordt veelal gebruikt voor de huwelijksceremonie, het diner of feestavond (in combinatie met Mulder Foyer).

  Parq Lounge

Trendy, strak maar zeker niet minder sfeervol. Dat is de Parq Lounge. Een mooie, lichte zaal welke door het diverse meubilair voor elke gelegenheid in te richten is. Een leuk extraatje zijn de drie televisieschermen in de wand, waarop een persoonlijke boodschap of foto van jullie te zien kan zijn. De Parq Lounge is gelegen op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig.

  Theaterzaal

De Theaterzaal is met zijn 320m² de grootste zaal in Flora Boskoop. Met zijn hoge plafonds, grote lampen welke ware eye-catchers zijn, zijn imposante theatergordijn en mooie verlichting is het zeer indrukwekkende en sfeervolle zaal. Het is een zaal welke geschikt is voor jullie diner, receptie en/of feestavond. Ook kunnen we de Theaterzaal omtoveren naar elke sfeer die jullie neer willen zetten. Kortom; een zaal met vele functies en verschillende gezichten.

  Mulder Foyer

De Mulder Foyer is centraal gelegen in het pand. De zaal is hierdoor los, maar ook in combinatie met de Theaterzaal en/of de Rosariumzaal te gebruiken. Een sfeervolle zaal met een grote bar over bijna de gehele breedte van de ruimte. De Mulder Foyer is perfect voor het ontvangst voorafgaand aan jullie huwelijksceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, toostmoment en een intieme feestavond.