Tijdens de kerstdagen kunt u in Flora sfeervol genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid.

Hieronder vindt u alle informatie en u kunt direct online reserveren.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0172-766047 / 0172-766048 of info@floraboskoop.nl.

1e KERSTDAG
Proeverij lunch
2 gangen
Aanvang: 12.00 / 12.30 / 13.00 uur

Amuseglaasje uienbouillon

– Diverse mini broodjes en een krentenbroodje
– Divers beleg, geserveerd op een plank; pastrami, salade van gerookte makreel, boerenbrie met rozijnencompôte, Parmaham, filet Italienne en omelet met gerookte zalm

Dessert:
Roodfruit cheesecake met oreobodem

Prijs: € 19,50 per persoon
(exclusief consumpties)

 

Kinderen kunnen tijdens de lunch kiezen van onze kinderkaart.

Proeverij Roos met:
– Huisgemarineerde gravad lax
– Focaccia met serranoham, gedroogde tomatentapenade en mozzarella uit de oven
– Carpacciotaartje met truffelmayonaise, gefrituurd kappertje en een kwarteleitje
– Gefrituurde garnaal in een krokant jasje met pestomayonaise
– Glaasje bospaddenstoelenbouillon met tuinkruiden

Hoofdgerecht, keuze uit;
Combinatie van hert; biefstukje en sucade met rode kool, stoofpeertje en saus van rode port
Duo van kabeljauw en grote gamba met romige saus van garnalen
Truffelrisotto met anjers van tête de moine kaas en saus van paddenstoelen V

Tussengang (optioneel):
Reypenaer kaasplankje

Dessert
Dessertplank, u kunt kiezen uit diverse mini-desserts; tiramisu, tarte tatin, kaneel-crème brûlée, gemarineerd roodfruit met hangop, dame blanche.

Prijs: € 39,50 per persoon (3 gangen)
Prijs: € 50,00 per persoon (4 gangen)
(exclusief consumpties)

 

Wij vragen u van te voren de keuzes voor het hoofdgerecht van het diner door te geven.
Kinderen kunnen tijdens het diner kiezen van onze kinderkaart.

1e KERSTDAG
Diner
3 of 4 gangen

Aanvang: 17.00 / 17.30 / 18.00 / 18.30 / 19.00 uur

2e KERSTDAG
Proeverij diner
4 gangen
Aanvang: 14.00 / 14.30 / 15.00 / 15.30 (VOL) / 16.00 uur

Proeverij op bord geserveerd:
– Bruschetta met tomaat, basilicum, Iberico ham en worst
– Venkelsalade met sinaasappel,rivierkreeftjes en limoenmayonaise
– Gerookte entrecote met Japanse rijst en radijs

Tussengang uitgeserveerd:
Courgettesoepje met een kroketje van Hollandse garnalen met salsa van geroosterde paprika

Op het buffet:

– Ossenhaasspiesje met sesamsaus
– Zweedse kerstham met mosterd en asperges
– Gevulde Roseval aardappel
– Kalfsentrecote met paddenstoelenjus
– Biologische friet met
Dyonmayonaise
– Tagliatelle met gemarineerde zalm, gamba en saffraan
– Pompoenrisotto met diverse soorten geroosterde groenten

Dessert op bord geserveerd:

– Pavlova met stracciatella ijs, Kirsch en amarena kersen
– Cheesecake met appel-crumle en limoncello
– Crème catalana met bosvruchten en caramel

Voor de kinderen:
Voorgerecht:
– Proeverij op bord met diverse lekkere kindergerechtjes
Hoofdgerecht:
– Kinderbuffet met oa.; frietjes, pannenkoeken, snacks en sauzen
Dessert:
– Kinderijsbeker

Prijs: € 39,50 per persoon
Prijs kindermenu: € 15,00
(te bestellen t/m 16 jaar)
(prijzen zijn exclusief consumpties)

 

Tijdens het proeverij diner kunnen onze jongste gasten knutselen en film kijken.