Lunch

Met uw gasten genieten van een lunch. Wij hebben twee lunches samengesteld, welke allebei op tafel worden geserveerd. Mini broodjes met luxe beleg, een kleine clubsandwich en een glaasje gevogelte bouillon is een greep uit de heerlijke lunchgerechten.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
_MG_5513

Broden brunch

Brunch

Een laat ontbijt maar een vroege lunch. Onze brunch bestaat uit een uitgebreid koud- en warm buffet. Enkele gerechten, die u dan op het zult zien staan zijn; gemarineerde zalm, beenham, omelet met salsa van paprika en varkenshaas biefstukjes met pesto. De brunch is niet compleet zonder een lekker ijsbuffet.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.

High Tea

Een tafel vol heerlijke hartig- en zoetigheden, dat is een High Tea. De High Tea’s worden op etagères op tafel gepresenteerd. Hierbij serveren wij onbeperkt koffie en thee.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier
Let op: als u in Roos eten & drinken wilt High Tea-en, klik dan hier voor de invulling van de High Tea.
Lunch, brunch & High Tea Flora Boskoop

Compleet 
Bij de lunches, brunch en high tea’s zijn tijdsindicaties gegeven. Dit betekent uiteraard niet dat uw feest niet langer mag duren! Zo kunnen wij een ontvangst verzorgen met koffie/thee met gebak of een glaasje Prosecco. Ditzelfde geldt voor de afsluiting. Wij denken graag met u mee om een programma samen te stellen, welke geheel bij u en uw wensen past.
In de informatie-sheet ‘koffie & borreltijd’ staan de mogelijkheden voor u op een rijtje.
    Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Bij de lunches en brunch zijn de consumpties niet inbegrepen. Deze worden apart berekend. Bij de High Tea’s is enkel koffie/thee inbegrepen. Overige consumpties worden ook apart berekend.
In bovengenoemde informatie-sheet staan ook de consumptieprijzen benoemd.
Zalen
In Flora Boskoop hebben wij verschillende zalen, elk met hun eigen uitstraling en sfeer. Onderstaand geven wij u een indicatie voor hoeveel gasten de zalen ruimte bieden.
Zaal Opp. Capaciteit
Rosariumzaal 100 m² 60
Mulder Foyer 80 m² 32
Theaterzaal 320 m² op aanvraag
Parq Lounge 120 m² 80
De genoemde cateringprijzen zijn exclusief zaalhuur.