Moederdag in Roos eten & drinken

Ons grand café is dit jaar met Moederdag helaas gesloten. Wel bieden wij andere hele leuke mogelijkheden! Lees daarvoor snel verder.

Moederdag ontbijt bezorgen of afhalen

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder in het zonnetje te zetten. Liefde gaat door de maag, ook bij vrouwen!

Verwen je moeder met één van onze heerlijke Moederdag ontbijtjes. We bezorgen het graag bij jouw lieve moeder of je kunt het op komen halen. Wij hebben twee leuke varianten samengesteld, het ‘Moederdag blueberry cadeau’ en het ‘Moederdag cava cadeau’. Bestel er een extra pakket (of meerdere) bij, zodat er iemand mee kan eten. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen hebben wij een kinderontbijt samengesteld. Klik voor meer informatie op de afbeelding met daarop ‘Moederdag’ onderaan de pagina.

Ook erg leuk voor op Moederdag

Roos to go
Wat is Roos to go? Elke donderdag t/m zondag kun je o.a. koffies, lunches, verse jus d’orange en ijs afhalen. Wij bereiden het direct voor je en je kunt het meenemen. Dit hoeft dus niet van te voren besteld te worden.

Roos voor thuis
We hebben een selectie gemaakt van onze salades, warme dinergerechten en enkele desserts van de menukaart van Roos die je op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag kunt bestellen om thuis van te genieten!
Speciaal voor Moederdag doen wij bij elke bestelling voor thuis een mooie roos voor de liefste moeder!

Proeverijen
Wil jij een een keer uitgebreid dineren en een echte ‘uiteten’ beleving creëren thuis? Kijk dan eens naar onze proeverijen. Elke week nemen wij jou mee naar een andere vakantieland.
Geniet van een culinaire verrassingen. Bezorgen is ook mogelijk bij deze proeverij. Ook leuk om cadeau te geven! De proeverijen zijn te bestellen voor zaterdag en zondag.

Barbecue proeverij
Gaat de zon schijnen aankomend weekend? Dan is de barbecue proeverij onze tip voor jou om te bestellen. Dit complete pakket kun je in één klik bestellen en je hoeft verder nergens anders meer heen. De barbecue proeverij is te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden.

20
14
moederdag-vierkant
proeverijen-vierkant
barbecue-proeverij-vierkant
Roos to go vierkant.indd
Roos voor thuis vierkant - carpaccio en pokebowl.indd