Feestelijk genieten tijdens de paasdagen!

Met Pasen kunt u genieten van een brunch (1e Paasdag), lunch (2e Paasdag) en diner (1e en 2e Paasdag).

Op zondag 21 april 2019 (1e paasdag) bent u van harte welkom bij onze Paasbrunch (op reservering).

We zijn op 1e Paasdag ook geopend voor een lunch van de menukaart van Roos.

Tijdens de Pasen kunt u ook een tafel reserveren in Roos eten & drinken. Op 1e en 2e Paasdag verzorgen wij, naast de gerechten van de reguliere menukaart, een speciaal Paasmenu. Voor 2e Paasdag hebben wij een ook een Paaslunch samengesteld.

1e Paasdag – Brunch
11.00 – 15.00 uur 

Voorgerecht op bord
– Pomodori tomatensalade met pesto, buffelmozzarella, Parmaham en Spianata Romana
– Geschroeide zalm-bonbon met sesam-Spaanse peper en Japanse rijst
– Bruschetta met geroosterde kip, chorizo en avocado
– Carpaccio van Maas/Rijn/IJssel rund
– Pita met pulled porc en andalousesaus

Warm buffet
– Beenham met gebakken asperges en Hollandse mosterdsaus
– Gestoofde rundersukade met saus van tomaat, saffraanrijst en friet van knolselderij
– Tongscharfilet in tempura gebakken met limoen risotto
– Angus biefstukje in truffeljus, Roseval aardappel uit de oven, champignons en gebakken bloemkooltjes
– Quiche Lorraine met pastinaak en groene salade

Dessert buffet
– Limoncello cheesecake met bosvruchten
– Bitterkoekjesbavarois met Amaretto
– American pancakes met kersen en pure chocoladesaus
– Diverse Italiaanse ijssoorten
– Salade van vers fruit

Voor de kinderen
– Proeverij op bord met een kipkluifje, worstrolletje met augurk en meloen met ham
– Buffet met diverse snacks, frietjes, mayonaise, appelmoes, flensjes en poffertjes
– Dessertbuffet

Prijs € 29,50 (volwassene)
Prijs € 14,50 (kind 4 t/m 15 jaar)
Prijs is exclusief consumpties.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet en zijn er diverse kinderactiviteiten.

Wilt u reserveren voor de paasbrunch? Dat kan momenteel alleen nog telefonisch: 0172-766047 (tot vrijdag 19 april 17.00 uur).

Openingstijden
Grand Café Roos eten & drinken – Pasen 2019

Zondag 21 april (1e paasdag)
11.00 – 15.00 uur
(paasbrunch, enkel op reservering)
vanaf 16.00 uur – geopend voor borrel, diner etc.
(reguliere menukaart en paasmenu)

Maandag 22 april (2e paasdag)
vanaf 10.00 uur geopend
(reguliere menukaart, paaslunch en paasmenu)

1e en 2e  Paasdag – Paasmenu
vanaf 17.00 uur

Zalm trio; gerookte zalm, huisgemarineerde gravad lachs en sushi van zalm
***
Kalkoenfilet, gevuld met truffeltapenade en groene asperges ingerold in Coburger ham, geserveerd met saus van champignons
***
Chocolade lava cakeje met amarena-kersenijs en slagroom

€ 32,50 per persoon
(prijs is exclusief consumpties)


Wilt u reserveren voor het paasmenu op 1e of 2e paasdag?
Dan kunt u dat doen via ons tafelreserveringssysteem (ovv paasmenu) of telefonisch via 0172-766047/0172-766048.

2e Paasdag – Paaslunch
12.00 tot 15.00 uur

Proeverij op de plank geserveerd met;
Amuseglaasje aspergesoep
Mini broodje carpaccio-salade
Mini broodje gerookte zalm, zalmsalade en kappertjesmayonaise
Mini clubsandwich
Vietnamese loempia met chilisaus
***
Glaasje hangop met gemarineerd roodfruit

€ 15,50 per persoon
(prijs is exclusief consumpties)

Wilt u reserveren voor de Paaslunch op 2e paasdag? Dan kunt u dat doen via ons tafelreserveringssysteem (ovv paaslunch) of telefonisch via 0172-766047/0172-766048.

Reserveren Paasbrunch
Momenteel kunt u alleen nog telefonisch reserveren voor de paasbruch op 1e paasdag, via 0172-766047 (tot vrijdag 19 april 17.00 uur).


Reserveren Paaslunch en Paasmenu
Wilt u reserveren voor het Paasmenu op 1e of 2e paasdag of de Paaslunch op 2e paasdag? Dan kunt u dat doen via ons tafelreserveringssysteem of telefonisch via 0172-766047/0172-766048