Picknick to go

Wil jij gezellig gaan picknicken met je gezin? Of samen met een flesje cava erbij. Wij bieden nu hét ideale uitje voor in deze tijd. Met een goed gevulde picknickmand inclusief picknickkleed kun je gezellig in het Rosarium gaan zitten of in het Bentwoud. Je kunt ook een picknicktas bestellen om op de fiets mee te nemen.

Bestellen
Picknick to go verzorgen wij op donderdag t/m zondag.
Bestellen kan via onderstaand bestelformulier.
Het is mogelijk enkele dagen vooruit te bestellen.
Bestellen voor diezelfde dag kan tot 11:30 uur (via het formulier).
Telefonisch kan ook vanaf 09:00 uur via 0172-766048.

Afhalen
Vanaf 12:30 uur. Je kunt zelf een tijdslot kiezen.
Afhaaladres: Parklaan 4, Boskoop.

Betaling
Je kunt bij het afhalen van de bestelling betalen. Wij vragen dit per Pin te doen.

Vragen
Voor vragen zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur en tijdens de afhaaluren bereikbaar op: 0172-766048

Picknick to go - bestelformulier
Let op! Houd je bij het afhalen aan het tijdslot dat je kiest. Zo kunnen wij er voor zorgen dat je bestelling klaarstaat en dit voorkomt drukte.
De picknickmand dient na het picknicken terug gebracht te worden. De picknicktas is geschikt om mee te nemen op te fiets en hoeft niet terug gebracht te worden.
Mini broodje zalm & roomkaas, mini broodje carpaccio, mini broodje eiersalade, mini broodje tonijnsalade, bakje vers fruit salade, flesje jus d'orange en 2 sweet Roos.
Mini broodje kaas, mini broodje pindakaas, mini croissantje, 1 sweet Roos en bakje vers fruit. Kies bij de volgende optie het drinken.
Kies 1 drankje per kind.
reCAPTCHA is required.

Meer van ons

Proeverijen
Wil jij een een keer uitgebreid dineren en een echte ‘uiteten’ beleving creëren thuis? Kijk dan eens naar onze proeverijen. Elke week nemen wij jou mee naar een andere vakantieland.
Geniet van een culinaire verrassingen. Klik hier voor meer informatie over de proeverij. Bezorgen is ook mogelijk bij deze proeverij. Ook leuk om cadeau te geven!

Barbecue proeverij
Gaat de zon schijnen aankomend weekend? Dan is de barbecue proeverij onze tip voor jou om te bestellen. Dit complete pakket kun je in één klik bestellen en je hoeft verder nergens anders meer heen. Klik hier voor meer informatie over de barbecue proeverij.