Receptie_Flora Boskoop
Receptie
De receptie is het moment waarop familie, vrienden en collega’s jullie als kersvers getrouwd stel kan feliciteren. Koffie/thee met gebak, Prosecco, heerlijke hapjes, alles is mogelijk. Jullie kunnen er voor kiezen om een receptie arrangement af te sluiten of de consumpties en hapjes los te berekenen. Onderstaand wordt dit toegelicht.
Vergeet ook niet te kijken naar de andere trouwpagina’s waarop wij toelichten wat de mogelijkheden zijn voor de huwelijksceremonie, het diner en de feestavond.
Voor vragen of het maken van een vrijblijvend gesprek, kunnen jullie contact met ons opnemen. Wij leiden jullie graag rond door onze locatie en bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand hiervan kunnen jullie en vrijblijvende offerte ontvangen.
 Alles is mogelijk in Flora Boskoop

Locatie bekijken? Wij ontvangen jullie graag.

Gesorteerd_gebak
Petit Four_Vlaam_Flora Boskoop

Iets onduidelijk? Wij lichten het graag toe.

Party hapjes
 Arrangement
Een vaste prijs per persoon en geen verrassingen achteraf. Dit is het geval bij een arrangement. Wij hebben voor jullie alvast drie leuke receptie arrangementen samengesteld.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
 Zalen
In Flora Boskoop hebben wij verschillende zalen, elk met hun eigen uitstraling en sfeer. Onderstaand lees je voor hoeveel gasten de zaal bij een receptie geschikt is.
Zaal Opp. Receptie
Rosariumzaal 100 m² 80
Mulder Foyer  80 m² 70
Theaterzaal  320 m²
Parq Lounge 120 m² 120
Het is mogelijk om zalen te combineren.
De genoemde cateringprijzen zijn exclusief zaalhuur.
 Zelf samenstellen
Starten met koffie/thee met gebak of direct feestelijk openen met een glas Prosecco en hartige hapjes. Jullie kunnen de invulling van jullie receptie geheel zelf samenstellen.
♥  Consumpties; er kan gekozen worden voor een vaste prijs per persoon of het berekenen van de drankjes op basis van nacalculatie.
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
♥   Hapjes; wij bieden een ruim assortiment aan koude en warme hapjes. Vergeet ook de zoetigheden bij het ontvangst en de borrelgarnituur voor op tafel niet.
Koffie & Borreltijd
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Koude Hapjes
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
  Warme hapjes
Voor een overzicht in PDF-bestand, klik hier.
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap
Volgende stap

Stap 1: check of jullie trouwdatum beschikbaar is.
_DSC9554
Mulder Foyer