Roos to go

Wat is Roos to go? Elke donderdag t/m zondag kun je o.a. koffies, lunches, verse jus d’orange en ijs afhalen. Wij bereiden het direct voor je en je kunt het meenemen. Dit hoeft dus niet van te voren besteld te worden.

Bestellen
Bestellen kan bij de borrelkar voor Flora.
De borrelkar is open tussen 11.30 – 19.30 uur.

Adres: Parklaan 4, Boskoop.

Betaling
Je kunt direct betalen. Wij vragen dit per Pin te doen.

Menu
Klik hier voor de online menukaart.

Voor vragen zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur en tijdens de afhaaluren bereikbaar op: 0172-766048

Roos to go en voor thuis.indd
Picknick to go

Wil jij gezellig gaan picknicken met je gezin? Of samen met een flesje cava erbij. Wij bieden nu hét ideale uitje voor in deze tijd. Met een goed gevulde picknickmand inclusief picknickkleed kun je gezellig in het Rosarium gaan zitten of in het Bentwoud. Je kunt ook een picknicktas bestellen om op de fiets mee te nemen. Picknick to go is te bestellen van donderdag t/m zondag.

Meer informatie en bestellen
picknick-to-go

Meer van ons

Roos voor thuis
Mis jij ook de avonden in Roos? Wij ook! Daarom hebben wij nu Roos voor thuis.
We hebben een selectie gemaakt van onze salades, warme dinergerechten en enkele desserts van de menukaart van Roos die je op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag kunt bestellen.

Proeverijen
Wil jij een een keer uitgebreid dineren en een echte ‘uiteten’ beleving creëren thuis? Kijk dan eens naar onze proeverijen. Elke week nemen wij jou mee naar een andere vakantieland.
Geniet van een culinaire verrassingen. Klik hier voor meer informatie over de proeverij. Bezorgen is ook mogelijk bij deze proeverij. Ook leuk om cadeau te geven!

Barbecue proeverij
Gaat de zon schijnen aankomend weekend? Dan is de barbecue proeverij onze tip voor jou om te bestellen. Dit complete pakket kun je in één klik bestellen en je hoeft verder nergens anders meer heen. Klik hier voor meer informatie over de barbecue proeverij.