Trouwbeurs ’t Groene Hart

Zaterdag 7 maart 2020 

Heeft het huwelijksaanzoek net plaatsgevonden en willen jullie eens oriënteren en ideeën opdoen? Of moeten jullie juist alleen alle ‘kleine’ onderdelen van de bruiloft nog regelen? Dan is deze trouwbeurs zeker een bezoekje waard. Jullie vinden er diverse leveranciers uit de trouwbranche. Denk aan DJ’s, locaties, fotografen, juweliers, bruidsmode, trouwauto’s, decoratie en bruidstaarten.

Deze editie van Trouwbeurs ’t Groene Hart is de ideale plek waar aanstaande bruidsparen specialisten zullen treffen uit met name de gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas.

Voor meer informatie over de beurs en de leveranciers, ga dan naar: https://www.trouwbeurs-groenehart.nl/trouwbeurs/alphen-aan-den-rijn.

Praktische informatie
Tijden: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Flora Boskoop, Parklaan 4
Entree: gratis

De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

Flora Boskoop is uitstekend met de auto en trein bereikbaar. Auto’s kunnen gratis op het naastgelegen terrein worden geparkeerd. En de trein op het traject Gouda-Leiden stopt praktisch voor de deur van het gebouw.

Ook mogen een bruidsmodeshow en live ceremonie niet ontbreken.

Programma modeshow & live ceremonie
12.00 uur modeshow
13.00 uur live ceremonie
14.00 uur modeshow
14.45 uur live ceremonie

Ben je benieuwd naar Flora en wil je er wat meer over weten? Wij staan uiteraard ook zelf op de beurs. Ook verzorgen wij 3 rondleidingen door de locatie, waarin wij meer over de zalen kunnen vertellen.

Programma rondleiding
11.30 uur rondleiding 1
13.15 uur rondleiding 2
15.00 uur rondleiding 3

Inschrijven voor één van de rondleidingen kan tijdens de beurs bij ons in de stand. Wij staan op standnummer 27 (in de Rosariumzaal).

Trouwen in Flora
Rosarium Flora Trouwen