Huwelijksceremonie Rosariumzaal_Wedding Chairs2

Huwelijksceremonie

Het belangrijkste moment van jullie huwelijksdag, het ja-woord. Trouwen in Alphen aan den Rijn, dat kan in onze prachtige rozentuin. Mocht het weer niet meewerken, dan bieden onze zalen ook een mooie setting voor dit mooie moment.
Klik hier voor meer informatie.
9.

Diner, Buffet & Proeverij

Een moment om samen met uw daggasten te genieten. Kiezen jullie voor een uitgeserveerd diner of juist voor een uitgebreid buffet? Ook een proeverij, bestaande uit diverse kleine gerechten, is een leuke suggestie. Wij denken graag met jullie mee.
Klik hier voor meer informatie.
Bruidstaart aansnijden Flora

Receptie

De mogelijkheid voor familie, vrienden en collega’s om het kersvers getrouwde stel te feliciteren met hun huwelijk. Koffie/thee met gebak, Prosecco, heerlijke hapjes, alles is mogelijk. Over de precieze invulling denken wij graag met u mee.
Klik hier voor meer informatie.
Feestavond Parq Lounge Flora

Feestavond

De afsluiting van jullie huwelijksdag. Een gezellige borrel met een hapje en een drankje of juist een knalfeest met live muziek. Voor beiden bieden wij vele opties. Door de verschillende zalen kunnen jullie kiezen voor de sfeer, die bij jullie feestavond past.
Klik hier voor meer informatie.

Trouwen in Flora

Huwelijksceremonie, diner, buffet, proeverij, receptie, feestavond 

Willen jullie trouwen in Alphen aan den Rijn? In het naastgelegen Boskoop vind je dé perfectie trouwlocatie voor de verzorging voor jullie gehele huwelijksdag. In Flora beschikken wij over diverse sfeervolle zalen. Dit maakt de locatie geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Nog een voordeel is dat, doordat er gewisseld kan worden van zaal, de verschillende delen van jullie huwelijksdag moeiteloos in elkaar overlopen. Vergeet niet de prachtige rozentuin waar de huwelijksceremonie maar ook jullie fotoreportage gedaan kan worden.

Op deze speciale trouwpagina is alle informatie over trouwen in Flora terug te vinden. Hebben jullie vragen of komen jullie graag eens langs om de zalen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken, schroom niet en neem contact met ons op.

Rosarium Flora Trouwen
trouwen bus verkleind
Stap 1: check of jullie trouwdatum beschikbaar is.

Trouwen en alles daar omheen