Vergaderingen

Uw meeting in een inspirerende omgeving midden in het Groene Hart? Gezelschappen vanaf 10 personen kunnen terecht in één van onze zalen. Wij bieden diverse arrangementen om uw vergadering vorm te geven. Of dit voor enkel een dagdeel is of voor een complete dag met lunch en diner.

Klik hier voor meer informatie.

Seminars & congressen

Uw event in Flora? Onze theaterzaal biedt plaats aan ruim 300 gasten. De overige zalen kunnen worden ingezet als subzaal, ontvangstruimte of lunchruimte. Door deze flexibel in te richten ruimtes zijn de mogelijkheden heel divers, wij nemen graag uw wensen door en laten uw event slagen!

Klik hier voor meer informatie.

Bedrijfsfeesten

Uw personeel verdient het beste! Feesten organiseren is ons vak, dus besteedt u dit gerust aan ons uit. U vraagt en wij draaien. Van discoparty tot pubquiz, gezelschappen tot 800 personen zijn bij ons van harte welkom om een feest als nooit te voren te beleven!

Klik hier voor meer informatie.

Recepties & borrels

Iets te vieren met uw bedrijf? Jubileum van een werknemer, nieuwjaarsreceptie of bent u in de prijzen gevallen? Organiseer uw receptie of borrel in Flora en het ontbreekt uw gasten aan niets. Drankjes, hapjes, een buffet, walking diner of een proeverij, ons team staat voor u klaar!

Klik hier voor meer informatie.

Zakelijke 

evenementen 

in Flora

Bent u op zoek naar een locatie waar u in een inspirerende omgeving uw zakelijke evenement kunt organiseren? Centraal gelegen in Nederland? In het Groene Hart? Openbaar vervoer op loopafstand en gratis parkeerruimte? U hoeft niet verder te zoeken!

Flora party & event verzorgt graag uw seminar, congres, vergadering, productpresentatie, bedrijfsfeest, beurs of ander evenement. Op deze website vindt u enkele van onze mogelijkheden. Wilt u een evenement op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze zalen beschikken in totaal over een capaciteit tot 800 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling(en).

Waarom uw zakelijke bijeenkomst in Flora Boskoop?

⇒ Ruime gratis parkeergelegenheid naast het gebouw

⇒ Centraal gelegen in het Groene Hart, dichtbij uitvalswegen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag

⇒ Direct tegenover het NS Station Boskoop (verbindingen naar o.a. Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden)

⇒ Rustig gelegen, met op loopafstand het prachtige Rosarium (rozentuin)

⇒ Flexibel in te richten zalen

⇒ Diverse mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen

⇒ Totaalcapaciteit tot 800 personen

⇒ WIFI in alle zalen

Theaterzaal

Groeps 

arrangementen